Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Contact

CONTACT

Bel nu voor EEN GRATIS OFFERTE

}

24/7 SPOEDSERVICE

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Komt goed garantie

Niet tevreden? Dan lossen we het samen op.

Bel NU

0180 202 986

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie met spoed komen?

Dat kan zeker. Voor spoedklussen zijn wij op elk moment van de dag bereikbaar.

Sommige klussen kunnen nou eenmaal niet op zich laten wachten. Denk bijvoorbeeld aan lekkages of overstromingen. Bij deze klussen is het van belang dat deze snel opgelost worden.

Wil je dat wij met spoed bij je langs komen? Neem dan snel contact op via 0180 202 986! Wij staan binnen no-time bij je op de stoep.

Welke werkzaamheden verricht de Loodgieter in Barendrecht?

Je kunt Loodgieter Barendrecht bereiken voor diverse werkzaamheden.

Het gros van de tijd houden wij ons bezig met het verhelpen van verstoppingen, lekkages, sanitaire problemen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met problemen en onderhoud van jouw CV ketel!

Wil je je badkamer laten verbouwen? Of moet er een afvoer verplaatst worden? Ook dan ben je bij Loodgieter Barendrecht aan het juiste adres! Neem snel contact op via 0180 202 986.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

Wij zijn werkzaam in Barendrecht en omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar je woont, wij kunnen vaak snel bij je ter plaatse komen.

Wil je een afspraak maken? Bel direct naar loodgietersbedrijf Barendrecht op 0180 202 986. Wij helpen je graag!

Kan ik zelf de verstopping in mijn afvoer oplossen?

Ja dat is mogelijk. Wanneer je zelf jouw verstopping wil verhelpen moet je eerst twee dingen zien te achterhalen. Ten eerste moet je achterhalen waar de verstopping door is ontstaan. Vervolgens moet je achterhalen waar de verstopping zich bevindt.

Op basis daarvan kun je de juiste methode kiezen om de verstopping te verhelpen. Wees wel erg voorzichtig! Je kunt de verstopping namelijk hardnekkiger maken, waardoor het verhelpen alleen maar lastiger wordt.

Wil je de klus liever uitbesteden aan een ervaren loodgieter? Dat begrijpen wij goed. Neem gerust contact op via 0180 202 986!

Kan ik de loodgieter meerdere klussen tegelijk laten uitvoeren?

Ja, dat kan zeker. Het is mogelijk om meerdere klussen tegelijk uit te laten voeren. Sterker nog, wij raden dit aan. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap!

Je kunt al je wensen met onze loodgieter bespreken. Neem gerust contact op via 0180 202 986. Een collega van Loodgieter in Barendrecht helpt je graag!

Waarom heet een loodgieter een loodgieter?

Dat heeft te maken met het feit dat vroeger het werk van een loodgieter bestond uit het gieten van lood. De strips van lood werden gebruikt om verbindingen in de leidingen dicht te maken. Tegenwoordig is dat veel minder, maar de term loodgieter wordt nog wel veel gebruikt!

Kan de loodgieter ook mijn thermostaatkraan repareren?

Ja, ook dat kan zeker. De monteurs van Loodgietersbedrijf Barendrecht zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten thermostaatkranen.

Weet wel dat onze monteurs niet standaard alle soorten kranen op zak hebben. Ben je dus op zoek naar een nieuwe kraan? Geef dit dan tijdig aan, zodat wij deze kunnen bestellen en meenemen op de dag van de afspraak.

De Loodgieters BV
Gortmolenerf 34 2807 EJ Gouda (hoofdvestiging)
KvK: 73002259
BTW: NL0055913840
0180 202 986
contact@mrloodgieterbarendrecht.nl

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 986

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

BARENDRECHT