Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Lekdetectie

Lekdetectie Barendrecht

Werkwijze Loodgieter Barendrecht

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Lekdetectie Barendrecht

Lekdetectie in Barendrecht? Heb jij een lekkage? En heb je geen idee waar het water vandaan komt? Dat is vervelend want een lekkage kan enorm veel schade toebrengen aan je woning. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen als je vochtplekken op de muur of het plafond ziet.

Om te achterhalen waar het water vandaan komt zijn er mensen die direct besluiten om de muur of het plafond open te breken op de plek van de vochtplekken. Dit is helemaal niet verstandig want in veel gevallen zit de bron van de lekkage enkele meters verwijderd naast de vochtplekken. Alles openbreken zorgt dan alleen maar voor nog meer schade en kosten.

In zulke gevallen is het een slimme keuze om een lekdetectie uit te laten voeren. Met een lekdetectie wordt de exacte locatie van de bron van het lek onderzocht. Als het duidelijk is waar het lek zit, dan hoeft er nog maar een klein gedeelte van de muur of het plafond opengebroken te worden om het lek te dichten. Dit bespaart je veel tijd, energie, en geld.

Ben jij op zoek naar een loodgietersbedrijf voor een lekdetectie Barendrecht? Bel dan gerust voor een afspraak naar. De vakmannen van Loodgieter Barendrecht kunnen de bron van elke lekkage detecteren en helpen je graag! Bel gerust naar 0180 202 986.

Lekdetectie Barendrecht

LEKKAGE OPSPOREN MET BEHULP VAN LEKDETECTIE IN BARENDRECHT

Een lekdetectie is een uitkomst wanneer je druppels aan het plafond ziet hangen of vochtplekken op een muur/plafond hebt. Het water moet dan ergens vandaan komen, maar waar? Met een lekdetectie kan de bron van een lek eenvoudig worden opgespoord. Loodgieter Barendrecht staat voor je klaar!

Doordat de bron van de lekkage eenvoudig op te sporen is worden de hak- en breekwerkzaamheden beperkt tot een klein gedeelte van de muur of het plafond. Vervolgens wordt het lek gerepareerd en de muur/plafond weer dicht gemaakt. Zo heb je zo min mogelijk schade van de lekkage.

Heb jij druppels aan het plafond hangen? Of heb jij ineens vochtplekken op de muur en/of het plafond? Dan is het verstandig om een lekdetectie uit te laten voeren door een ervaren vakman van Loodgieter Barendrecht. Bel gerust naar 0180 202 986 om jouw lekkage te bespreken en een afspraak te maken.

WAT IS LEKDETECTIE?

Een lekkage waarbij het onduidelijk is waar het water vandaan komt, wordt ook wel een onzichtbare lekkage genoemd. Met een lekdetectie wordt de bron van een lekkage onderzocht. Dit doen wij door gebruik te maken van apparatuur met een infrarood warmtecamera.

Met deze camera lopen we alle leidingen langs om te bepalen waar het water vandaan komt. Als er een verschil in temperatuur waargenomen wordt, dan duidt dit in veel gevallen op de bron van de lekkage.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen maar in veel gevallen is de bron van het lek bijzonder snel en eenvoudig gevonden. Dit komt mede doordat onze loodgieters veel ervaring hebben met het uitvoeren van lekdetecties en het repareren van lekkages. Hierdoor is het aanhoren van jouw verhaal soms al genoeg om te bepalen waar het lek zou kunnen zitten.

Het maakt Loodgieter Barendrecht niet uit waar het lek zit, of hoe erg het probleem is, onze vakmannen staan voor je klaar om je te helpen. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters door te bellen naar 0180 202 986.

WAAR WORDT LEKDETECTIE TOEGEPAST?

Het apparaat dat onze loodgieter gebruikt bij een lekdetectie kan in principe overal toegepast worden. Het maakt dus niet uit waar je een lekkage hebt, de vakmannen van Loodgieter Barendrecht kunnen je helpen.

Een lekkage kan overal optreden waar leidingen lopen om gassen en vloeistoffen te transporteren. Toch komt een lekkage het meest voor in de badkamer, keuken, dak, en kelder. Hier lopen veel leidingen die door ouderdom of corrosie kunnen gaan lekken.

Met een lekdetectie worden alle leidingen en aansluitingen uitgebreid nagelopen. Als de infrarood warmtecamera een warmteverschil meet in de leiding of aansluiting, dan zit daar vrijwel zeker een lek. Dit kunnen we in de meeste gevallen direct repareren.

Wil jij een lekdetectie in Barendrecht uit laten voeren? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf via 0180 202 986.

LEKDETECTIE BARENDRECHT VOORKOMT ONNODIGE SCHADE

Wil jij onnodige schade en kosten voorkomen? Laat dan een lekdetectie uitvoeren om de bron van het lek op te sporen. Na het uitvoeren van een lekdetectie hoeft er nog maar een klein gedeelte van de muur of het plafond opengebroken te worden om het lek te dichten. Dit kan je veel tijd, energie en geld besparen.

Heb jij een lekkage? En is het onduidelijk waar de bron van het lek zit? Voorkom onnodige schade en kosten door een lekdetectie uit te laten voeren. Maak gerust een afspraak met een van onze loodgieters via 0180 202 986.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 986

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

BARENDRECHT